2014 Akay Gelinlik Modelleri


2014 Akay gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, prenses gelinlik, straplez gelinlik, sade gelinlik, dantelli gelinlik
2014 yılı içinde düğün yapacak ya da düğün planları olan çiftlerimiz için gelinlik konusunda kolaylık sağlama çabamız Akay'ın 2014 yılı için tasarladığı gelinlik modellerini sizlerle buluşturarak hız kesmeden devam ediyor. Herkesin bildiği gibi bir kadının hayatının en önemli anlarından biri tüm gece yapılacak tüm hazırlık ve eylemlerin onun için yapılacağı kendi düğün gecesi olacaktır.
Doğal olarak, o gece herkesin özenli geldiği o gece gerçekten tüm gözleri üzerinizde toplamayı başarmak sanılan kadar kolay olmayacaktır. Hele de gecenin en vazgeçilmez sıradan olayı sayılabilecek dedikodunun en üst safhada yapılacağını ve gelin siz olduğunuz için en çokta sizin konuşulacağınız göz önünde bulundurulursa tahmin edersiniz ki hata yapma şansınız yok denilebilir.
Özellikle nasıl bir gelinlik konusunda kafa karışıklığı yaşayan bayanlarımız Akay gelinlik koleksiyonuna bakınca az çok fikir sahibi olabilir siye düşünüyorum. En azından yurt dışından en son gelinlik arayışına girecek bayanlarımıza da şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çoğu Akay gelinliklerin eline su dökemez. Bunun için böyle bir çabaya girmeden önce kesinlikle çalışmamıza bir göz atın. Gelinliklerin olmazsa olmazı güpürü, danteli, tülü bol bu gelinlik modelleri öyle farklı yollarla buluşturulmuş ki ne yaparlarsa yapsınlar sadeliklerinden ödün vermemişler. Zaten tüm gelin adaylarına ilk tavsiyemiz de bu olacak her zaman ki gibi. Kesinlik bu gece gelinlik, saç, makyaj üçlüsü kesinlikle sade olmalı. 2014 yılı için artık trend sade seçimler çünkü. Gerçi böyle olmasa bile böyle bir gece de güzelliğiniz ancak sadelikle ortaya çıkabilecektir. diye düşünüyorum.

Verdiğim bu tüyolardan sonra artık karar nasıl bir gelinlik, kabarık etekli prenses gelinlikler mi, çok kabarık çok düz olmayan etekli gelinlikler mi, balık etek gelinlikler mi ya da askılı, straplez, uzun kollu, dantelli dökümlü kollu, asimetrik kesim mi ya da uzun duvak, kısa duvak, aksesuar mı gibi sorularınızın cevabıyla kararlarınıza ulaşabilmeniz mümkün olacak.























0 yorum:

Yorum Gönder

+