2014 Siyah Abiye ve Elbise Modelleri



2014 siyah elbise modelleri, 2014 siyah abiye modelleri, 2014 siyah abiye, 2014 siyah elbise, uzun siyah elbise, kısa siyah elbise
Siyah, neredeyse tüm insanlığın vazgeçemeyeceği renklerden biri, asalet, zarafet, kusurları kapatan aslında bir bukalemun gibi girilen her ortama uyum sağlayıp ayak uyduran hayatımızın her alanında, anlamlı anlamsız her gününde her anında hep yanımızda olan ve olacak vazgeçilmez unsurlarımızdan biridir ve onun yerini alacak ya da almaya aday olabilecek bir renk daha hiçbirimiz tanımıyoruz. Elbette sevdiğimiz başka renklerde var ama siyah sevmeden ya da bir tercihten öte acıktığınızda duyduğunuz yeme ihtiyacı gibi doğal bir ihtiyacımız olduğunu bile rahatlıkla söyleyebilirim. 

Hal böyle olunca hayatın her yerinde olan bu renk kıyafetlerimiz de de gayet doğal en önemli yeri alacak ve tahminim o ki hiç bir renk onun yerini alamayacak. Size sunacağımız siyah elbise ve abiyeleri özenle seçip yorumlamaya çalıştık. Şimdiden söyleyeyim göreceğiniz bu elbiseler 2014 yılı için özel davetler, düğünler, kokteyller, havuz başı partiler, günlük hayat her neresi olursa olsun ihtiyaç duyduğunuz elbiseler konusunda kafanızda ki soru işaretlerini aza indirgeyecek diye düşünüyor ve keyifli alışverişler diliyoruz.

Gayet sade ve hoş bir elbise olan bu siyah elbise özellikle sırtta tasarlanmış asimetrik dekoltesiyle kesinlik aşırıya kaçmadan kendini gerçekleştirmeyi başarmış. Açık saçla ya da dağınık bir topuzla kullanıldığında havuz başı parti veya bir kokteylde rahatlıkla kullanılabilir bu mini hareketli elbise.
Evet gördüğünüz üzere gördüğünüze şükredeceğiniz ve kendinizi bakmaktan alıkoyamayacağınız uzun siyah elbise. Sırt ta ki farklı dekolte ve onun bele doğru dantelle birleşmesi pek kimsenin aklından geçmemiştir eminim. Özellikle toplu saçla kullanılabilecek bu elbise sırt görüntüsüne güvenen bayanlarımızın hemen ellerine geçirmek isteyeceği bir abiye elbise modeli olacaktır.
Yine vücuduna güvenen bayanlarımız için tasarlanmış bu derin yırtmaçlı ve derin göğüs dekolteli bu elbise önemli bir davette davetten çok sizin önem kazanmanıza davetin önemini unutturmaya yeterli bir şıklığı yakalamanıza çok yardımcı olabilir. Ayrıca omuzlarınızın dar olduğu sürece bu elbisenin çok iyi taşınılmayacağını özellikle söylemek isterim.
İş hayatında genellikle kurtarıcımız olan giyim seçeneği olan elbiseler siyah renkle de birleşince işimizi oldukça kolaylaştırır. Önden yırtmaçlı dirsek üstü kol kesimli V yaka diz üstü bu elbise siyah bir çizme, bot ya da stiletto bir ayakkabıyla istediğiniz görüntüye ulaşmanızı her türlü sağlayabilecek bir elbise.















































0 yorum:

Yorum Gönder

+