Zara 2013 Elbise Modelleri : Sonbahar

zara 2013 elbise modelleri, sonbahar - kış


Zara 2013 yaz koleksiyonu diğer markalara oranla yine farklı çizim ve kesimleriyle olsun farklı tarzlarıyla olsun adından söz ettireceğe benziyor.
Zara sonbahar kış elbise modelleri özellikle maskülen tarz bir çizgi benimsediği gibi genel olarak kesinlikle uç diyebileceğimiz tarzlarda elbise modelleri tasarlamış.2013 Zara elbise modelleri artık aynı şeyleri görmekten sıkılmış bayanlarımıza yardımcı olabilir deyip kısa kısa dikkat çeken elbise modelleri üzerinde yoğunlaşmaya çalışacağım.

Zara elbise modelleri maskülen tarzda yoğunlaştığı kadar cesaret gerektiren elbise ve tulum modelleriyle de öne çıkmış. Hippi tarz elbiseleri cıvıl cıvıl ve bir o kadar da rahat şifon ve dökümlü elbiseler olarak tasarlanmış. İnce askılı diz altı şifon  elbiseler ve uzun kollu mini şifon elbiseler kesinlikle gençlerimiz için görülmeye değer. Bunun dışında diğer giyim markalarında da bu sene sık sık rastladığımız önü kısa arkası uzun etekli elbiselerde desenli ve tek renk olarak çeşitlendirilmiş.

İş hayatında aktif olan bayanlarımızın tercih edebileceği klasik tarzda boyundan bağlamalı, straplez tulumlar ,askılı, kollu veya uzun kollu tulumlarda gerçekten birbirinden güzel. Tabi bu tulumların yanında bol cepli elbiseler, örgü elbiseler, saten mini elbiseler, uzun kollu mini elbiseler ve uzun kollu dizaltı elbiseler ve yırtmaçlı darkesim elbiseler gerçekten çok güzel.

Gecelerde yine bayanlar göz kamaştırabileceği tarzlarda elbiseler bulabilecek Zara’nın yaz koleksiyonunda. Sırt dekoltesi çarpraz gelen elbiseler, sırt dekoltesi paralel kesitler şeklinde gelen darkesim elbiseler, boğazlı mini elbiseler, melekler gibi olabileceğiniz beyaz elbiseler veya beyaz dantel detaylı elbiseler yine seçeneklerinizin içinde.

Son olarak dediğim gibi gerçekten aynı şeyleri görmekten sıkılmış bayanlarımız kesinlikle Zara mağazalarında bu yaz için gerçekten aradıkları elbise ve abiye modellerini rahatlıkla bulabileceğe benziyorlar.

yaka detaylı dar kesim siyah kısa elbise

kolsuz siyah elbise kısa

boğazlı siyah kısa elbise

geometrik kesim siyah elbise kısa

krem rengi balık elbise . diz üstü

önü kısa arkası uzun yuvarlak yaka elbise siyah renk

desenli bol kesim elbise

beyaz düz kesim dantelli ultra kısa elbise , mini elbise

yarım kol siyah kısa elbise

siyah kısa elbise

uzun kol siyah maksi elbise

kollu siyah uzun elbise

kemerli bol kesim kısa beyaz elbise

transparan siyah gece elbisesi kısa

0 yorum:

Yorum Gönder

+