Mango 2013 Elbise Modelleri

mango 2013 elbise modelleri gece elbiseleri ve gündüz elbiseleri


Yaz aylarının bitmesine yakın giyim markaları yine yeni koleksiyonlarını bizlerle buluşturdu. Mango’da yaz sonu koleksiyonlarını bizlere sundu ve bizde sizlerle paylaşıyoruz. 
Bayanlarımızın özellikle tercih ettiği markalardan biri olan Mango neden bu kadar tercih edildiğini tasarladığı kıyafetlerle aslında zorlanmadan açıklayabiliyor. Çünkü diğer giyim markalarının aksine oldukça çok çeşitlilik sunarak her tarz giyim tercihinde bulunan kadınlara yine oldukça yardımcı oluyor.


Özellikle diğer yaz aylarına kıyasla Ağustos ayının sıcağının daha fazla olduğu şu an gayet ortada ve Mango son yaz sezonu koleksiyonuyla bayanlarımıza bu sıcaklarda hem tatillerde hem gecelerde hem de günlük yaşantımızda giyebileceğimiz harika mini etekler sunuyor. Dar ya da üzerinizde etek olduğunu bile anlayamayacağınız kumaş ve kesimlere sahip birçok tarzda mini eteklere ulaşabilirsiniz. Tabi sadece bununla kalmamış ve uzun elbise ve abiye modelleriyle tüm gözleri üzerinize çekebilecek modellerde sunuyor. Çiçekli ve bol desenli rengarenk ve cıvıl cıvıl olduğu gibi diğer modellerde bu kadar renk cümbüşüne rastlayamayacağınızı da söylersek yalan olmaz.


Her tarzda elbise ve abiye modelleri sunan Mango tüm bayanlara hitap edebileceği gibi renk seçimi konusunda bir nebze sınırlandırmış diyebiliriz. Sınırlandırmış derken söylemek istediğimiz oldukça sınırlı kararlı ve tek renk ağırlıkta elbise ve abiye modelleri üzerinde durulmuş. Özellikle tüm bayanların her zaman ilk tercihi olacak siyah renk ağırlıkta. Onu takriben beyaz, kırmızı, mavi, sarı ama tek renk elbiseler ağırlıkta. Desenli şifon ve dökümlü elbiseleri, gömlek elbiseleri gibi rahat elbiseler yanında, etek kısmında hareketli, dantelli ve dar kesim elbiselerde çeşitlilik olduğu gibi straplez, hâkim yaka, combi, dokuma veya örgü tarzda da bol tarzda elbiseler Mango mağazalarında sizi bekliyor olacak.



Son olarak diyebileceğimiz 2013 yaz sonu sezonu koleksiyonuyla Mango yine tüm bayanlarımıza  her tür elbise ve abiye modelleri sunuyor  ve fiyatlarıyla da çok avantajlı harika elbiseler bulmak mümkün.  Alışveriş yapmayı düşünen tüm bayanlarımıza Mango mağazalarına göz atmalarını kesinlikle tavsiye eder keyifli alışverişler dileriz.


yeşil kısa elbise düz kesim cepli

siyah kısa elbise

v yaka siyah gece elbisesi

iki renk kısa gece elbisesi

kısa siyah gri gece elbisesi

askılı pileli gece elbisesi

straplez pembe gece elbisesi

siyah kısa elbise modeli

asker yeşili kısa düğmeli elbise

çiçekli gündüz elbise modeli

v yaka siyah gece elbisesi

kırmızı omuz detaylı pembe elbise

v yaka elbise modeli siyah renk

boyundan bağlamalı desenli krem rengi elbise kısa

nakış desenl, siyah gece elbisesi

kemerli yakalı kısa pembe elbise

2 renk siyah mor gece elbisesi kısa model

kırmızı düz kesim elbise

dantel detaylı krem rengi elbise modeli

krem rengi sırt dekolteli elbise

asimetrik kesim mavi elbise modeli

turuncu belden bağamalı elbise

siyah düz kesim gece elbisesi

omuz ve yaka detaylı gece elbisesi

desenli elbise

yuvarlak yaka mini elbise modeli

leopar desenli gece elbisesi

asimetrik kesim krem elbise

siyah elbise






0 yorum:

Yorum Gönder

+