Mango 2013 Elbise Modelleri : Gündüz / Gece Elbiseleri

mango 2013 elbise modelleri gündüz ve gece elbiseleri


Mango’nun 2014 sezonunun elbise ve abiye modelleri gösterime girmeden 2013 yaz sezonu son Mango kreasyonunu sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Yazlık alışverişlerini tamamlamayan ya da tamamlasa da mağazaları gezip elbise modellerine sadece göz atmak isteyen bayanlarımız için kesinlikle zaman ayırılması gereken bir kreasyon oluşturulmuş diyebiliriz.


Mango 2013 yaz sonu sezonu için tasarladığı abiye ve elbise modellerine baktığımızda diğer modellerden farklı olarak her tarzdan elbise modeli bulabilmeniz mümkün diyebiliriz. 

Salaş, mini, günlük ve spor tarzda modellere ulaşabileceğiniz gibi iş ve gece hayatında da dikkat çekebileceğiniz modeller bulmak mümkün. Size sunduğumuz 2013 Mango yaz sezonu kreasyonuyla her tür elbise ve abiye modellerini içinde barındıran katalogu özetleyerek size de kolaylık sağlamaya çalışacağız.
İlk olarak kilo problemi olan bayanlarımız adına bir sorunun üstünde durmak istiyorum. Ne yazık ki, birçok giyim firması gibi Mango’da ne yazık ki büyük beden elbise yapımına pek özen göstermiyor ve kilolu bayanlarımız istediği veya beğendiği tarzda elbiselere beden çeşitliliği olamadığı için ulaşamıyor. Umarım bu konuda bir yenilik düşünürler deyip kilo problemi olan bayanlar açısından Mango salaş kıyafetler dışında pek çeşitlilik sunmuyor diyebiliriz. Ancak salaş kıyafetlerine baktığınızda göreceksiniz ki genel anlamda desenli ve renk itibariyle cıvıl cıvıl bir görüntü sunuyor.


Genel olarak Mango 2013 yaz sezonu elbise ve abiye modelleri mini, diz üstü salaş ve dar kıyafetleriyle bayanlara şıklık kazandırabilecek bol çeşitlilik sunuyor. 
  
Tabi uzun dar elbiseler, sırt dekolteli ve dantelli elbiseler ve abiye modelleri de bulmak mümkün.  Dediğimiz gibi her tarzdan elbiseler var ancak renk konusunda oldukça kararlı davranılmış diyebiliriz. Sizlerde baktığınızda ilk olarak tek renkte yoğunlaşıldığını göreceksiniz. Özellikle siyah ve beyaz ardından mavi ve kırmızı renk elbiseler ağırlıkta tasarlanmış. Tek elbisede birden fazla renk bulmak pek mümkün değil yani.  Tabi buda desenli ve rengârenk elbiselerin olmadığı anlamına gelmiyor.  Yardımcı olabildiğimizi umarak keyifli alışverişler diliyoruz.



kısa siyah elbise

kemerli v yaka kısa siyah elbise

blok renk kontrast kısa elbise


fırfırlı gece elbisesi kısa siyah renk

straplez gece elbisesi pembe renk


kamuflaj kısa elbise

bol kesim çiçekli elbise günlük giyim

kısa gece elbisesi

pembe kokteyl elbisesi

askılı kısa elbise

boyundan bağlamalı krem rengi elbise




kırmızı kısa elbise

dantelli elbise

krem elbise

yeşil asimetrik kesim elbise

turuncu bol kesim gündüz elbisesi

siyah kısa gece elbisesi

siyah gece elbisesi

kısa gündüz elbise

siyah kısa elbise

leopar desenli kısa elbise

asimetrik kesim dantel süslemeli elbise

siyah kısa dar kesim elbise

kolları taşlı siyah elbise

dar kesim kısa elbise


çizgili kısa elbise

cepli yeşil elbise

0 yorum:

Yorum Gönder

+