Diesel Elbise Modelleri

Diesel Elbise Modelleri


Çılgın modeller, sıra dışı kampanyaları ile adından söz ettiren, İtalyan markası Diesel, 1978'den beri modaya öncülük eden markalar arasında yer alıyor. Ülkemizde ise yüzlerce mağazası bulunan marka, özellikle kadınlar tarafından en çok tercih edilen giyim markalarının başında yer alıyor.


Geçen günlerde web sitesinde ve online alışveriş sitelerinde en yeni elbise modellerini tanıtan Diesel, kış modasına uygun onlarca Elbise modeli ile moda severlere merhaba dedi. Stil olarak, gece elbiseleri, günlük elbise modelleri ve bir kaç abiye modeli bulabileceğiniz koleksiyon kışa damgasını vuracak diyebiliriz.

Tüllü elbise modelleri, kısa gece elbiseleri, günlük giyim için kemerli bol kesim elbiseler ile dikkat çeken marka, renk olarak ise skalayı oldukça geniş tutuyor. Lila modeller, siyah elbise modelleri, beya elbiseler, krem renkler, kışa bambaşka bir sıcaklık katacak diyebilirim. Özellikle şu günlerde eğlencenin iç mekanlara taşındığı serin gecelerde, transparan elbise modelleri ile partilerin en şık kadını olabilirsiniz. elbiselerde kullanılan kot parçalar, indigo akıma çok güzel örnekler teşkil etmekte. Genel olarak kış günlerini daha sıcak hale getirmek için, kot elbiseler, kadife elbise modelleri yine Diesel 2013 elbise modellerinde mevcut. Beğendiğim bir kaç modeli sizlerce paylaşıyorum.

gümüş renkli cepli elbise

parlak taşlı gri elbise

sunni deri siyah elbisre

desenli elbise

cepli haki elbise

beyaz renk düğmeli elbise

likra kumaş gri elbise kısa

lila renk kemerli yakalı elbise

çizgili elbise

desenli gece elbisesi

desenli tüllü elbise

bol kesim taşlı elbise






























0 yorum:

Yorum Gönder

+