Sense 2013 Elbise Modelleri

Sense 2013 Elbise Modelleri


Yılların birikimi ile hazırladığı muhteşem koleksiyonları ile moda dünyasına yön veren Sense 2013 elbise modellerini koleksiyonunu, online alışveriş sitelerinde satışa sunuyor. Birbirinden muhteşem elbise modelleri ile herkesin beğenisini kazanacak marka, oldukça geniş bir koleksiyon hazırlamış diyebilirim.


Gece elbiselerine oldukça ağırlık verdiği bu koleksiyonunda, sünni deri gece elbiseleri, dar kesim elbise modelleri, desenli elbise modelleri, kemerli elbise modelleri, kısa elbise modelleri, ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Partilerde ışıl ışıl parıldamak isteyenlere , parlak kumaşlı gece elbiselerine de göz atmalarını tavsiye ediyorum. Tül elbise modellerini sevenler ise, şifon elbise modellerini yine bu koleksiyonda bulabilirler.

Günlük giyimde ise; daha çok kışa uygun kalın kumaşlar, düğmeli elbise modelleri, dantelli elbiseler, desenli elbise modelleri, düz ve sade elbise modellerini bulabilirler. Hareketli modellerinde yer aldığı Sense 2013 elbise koleksiyonunda şifon elbise modelleride oldukça dikkat çekmekte.


Markanın renk paletinde ise, düz kırmızı elbise modelleri, mavi, sarı, siyah, beyaz renkler oldukça fazla kullanılmış. Desenlerde ise, leopar desenleri, küçük puantiyeler, asimetrik çizgiler bu güzel elbiseleri süslemekte.



























































































0 yorum:

Yorum Gönder

+