Twitter | dns olmadan vpn ile giriş yolları

Merhaba sevgili seray severler. Biliyorsunuz 20 Mart 2014 günü twitter engellendi ülkemizde fakat dns ile yine çatır çatır girilmeye devam ediliyordu. Fakat bugün itibariyle dns ile girmek de mümkün olmamaya başladı. Şimdi burada twitter'a dns dışında nasıl giriş yaparız onun yollarını söyleyeceğim sizlere. Evet bunların hepsi vpn isimini verdiğimiz çözümler olacak. Yıllardır internete vpn üzeri bağlanan bir kaçak olarak siz blog severlere önerilerim :)


Bu arada yasak uzun süre devam ederse en çok bloglara yarayacak gibi. Bir şeyler yazmak isteği güdenler bloglarına geri dönecek paşa paşa haha :)

-----Ücretsiz Çözümler:

Tunnelbear: Ben şahsen telefonumda bu uygulamayı kullanıyorum twitter için. Gayet hızlı ve güvenilir bir site. İstediğiniz ülkeden (5 farklı seçenek) bağlanabiliyorsunuz. Normal şartlarda 500 MB tutarında bir ücretsiz servisi var ama şu an için Türkiye kullanıcılara yönelik herhangi bir sınırlama koymamaktadır. İlk deneyeceğiniz bu olsun, kesinlikşle memnun kalacağınızı düşünüyorum. İndirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız :)

----> Android ve Iphone...

Zenmate: Bir chrome eklentisi. Bilgisayardan girmek için başka bir şey tercih etmeyin bence. Çok başarılı. Sadece yapmanız gereken chrome'a eklenti olarak eklemek ve açılan sayfada mail adresinizi girip get secured demek. Bu kadar kolay. Twitter kaldığı yerden devam demektir bu eklenti, sorunsuz ve güvenilir.

----> Chrome

Stealthy: Bilgisayardan da girmek istiyorum diyenler için yukarıdaki tunnelbear uygulaması kullanılabilir yine bir de bir Chrome eklentisi olan Shealhty kullanılabilir. Ben olsan tunnelbear tercih ederim ama bu da fena değil yine, denebilir. Deneyin, firefıox'da da mevcut ayrıca. İndirmek için;

----> Chrome ve Firefox

--- Ücretli Çözüm

En kesin çözümlerdir. Ben de kullanıyorum uzun zamandır. İnternette yaptığınız ,işlemler sonucunda bir iz bırakmak istemeyenler içib birebirdir. Hızlıdır. Kendi seçtiğim bir vpn servisinin buraya yazayım. Biraz araştırırsanız daha farklı sitelerde bulabilirsiniz, seçenek çok bu alanda. Sadece twitter için ama bence gerekli değil. Yukardaki ücretsiz olanlar işinizi görecektir rahatlıkla.

Hide My Ass: Görüp görebileceğiniz en başarılı ve hızlı vpn servisidir. Bir sürü başka ülkelerde konuşlanmış serverları vardır. Yasaklı sitelere giriş için uzun süreli bir çözüm isteyenler için birebirdir bence. Ücret kısmına gelince şöyle efenim şuradan inceleyebilirsiniz. Biraz pahalı bir servis mesela aylık isterseniz 11 dolar gibi bir ücreti var. Sadece twitter için gerekli değil bence ama paşa gönlünüz bilir :)
----
Bir uyarı bu eklentileri kullanıyorsanız yasaklı sitelere girerken kullanın. Özellikle bakacılık işlemlerinizi yerine getirirken disable konuma getirmeyi unutmayın. Sevgiler :)

NOT: Sanırım burayı kapamayı unutmuşlar. Buradan girebilirsiniz  bilgisayardan girmek için herhangi bir şey gerektirmeden. Kapanırsa diğerlerni deneyin. Mobile Twitter --https://mobile.twitter.com/


xoxo ukturko

0 yorum:

Yorum Gönder

+