Twist 2013 Elbise Modelleri

Twist Elbise Modelleri




Yerli giyim markası Twist, genç ve tutkulu elbise modellerinden oluşan bir koleksiyonu web sitesinde ve online alışveriş sitelerinde satışa sunuyor. İpekyol ile yerli giyim modasına yön veren markalardan biri olan Twist bol ve sıra dışı seçenekleri ile dolabınızda kesinlikle kocaman bir yeri hak ediyor. 


Onlarca farklı modelin yer aldığı koleksiyonu, parti, sokak, ve abiye diye 3 farklı tarz olarak incelemek daha mantıklı. Parti demek özünde gece elbisesi demek aslında, sonbahar kış koleksiyonları içinde bana en farklı gelen Twist'in modelleri oldu. Kışın modası danteller ve püsküller, sünni deri detaylar, volanlı elbiseler, dar kesim kışkırtıcı modeller; Gece elbisesi arayan tüm kadınları cezbedecek kadar güzel. Kısa siyah elbiseler ile modern desenler ile, asimetrik kesimler ile süslenmiş Twist Gece elbiseleri tutkulu giyinmeyi seven herkese tavsiye ediyorum.

Sokak için ise, bol kesim uzun elbiseler, uzun yırtmaçlı elbise modelleri ve çok daha fazlası bu koleksiyonda bulunmakta. Zaten vitrinlerde uzun zamandır gördüğümüz çizgili, uzun vucüdü saran elbiselere , renkli desenler, güzel baskılar ile farklı bir seçenek oluşturulmuş. Genel olaraki pileli elbise modelleri, payetli elbiseler, yırtmaçlı elbise modellerini bolca bulabilirsiniz.

Abiye Modellerinde ise, dar kesim abiyeler canlı renkler ile süslenmiş, büzgüllü modeller, fitilli abiye modelleri, dekolteli abiyeler, parlak kumaşlı abiye modelleri uygun fiyatları ile Twist mağazalarında sizleri bekliyor.











































0 yorum:

Yorum Gönder

+