2014 Gelinlik Modelleri

2014 Gelinlik Modelleri



2014 yılına girmemize az kala 2014 yılının gelin adayları için markalar gelinlik modellerini sunmaya başladı. 2014 yılının da diğer seneler gibi peri kızı görünümlü gelinler sunacağını söyleyip yeni modeller hakkında bilgi verelim sizlere. 


2014 gelinlik modelleri de yine ağırlıkla dantel ve tülün mükemmel uyumuyla bayanlarımızın karşısına çıkacak. Sade veya prenses görünümü sağlayacak gelinlik modelleri arayan bayanlarımız göğüs kısmının tül üzerine işlenmiş dantelli gelinlik modellerine bakmasını kesinlikle öneriyoruz. Straplez gelinlikler, tek omuz gelinlikler, kollu gelinlikler hepsinde de bu ayrıntıları bulmanız mümkün olduğu gibi etek kısmında da prenses modelleri, balık etekli gelinlik modelleri, mini ya da uzun ve sade gelinlikler seçeneklerinizi çeşitlendirebilecek türden.

Dekolte isteyen bayanlarımız sırt ya da göğüs dekolteli gelinlikleri tercih edebilir. Yine bu tarz gelinlik modelleri de dantel veya tülle hareketlendirilen çeşitlere sahip olsa da bizim tavsiyemiz sadeliğinizin ağır basması için dekoltesi ağır kaçan gelinliklerde daha fazla hareket fırsat vermemeniz yönünde olacaktır.

Gelinlik tercihinize yön vermeye çalıştık ancak düğününüzün nerede yapılacağı da önemli. Aranızda kır düğünü yapabilecek şanslı bayanlarımıza tavsiyemiz sadeliğinizle göz kamaştıracak gelinlik modelleri üzerinde durmanız. Yani kesinlikle kabarık gelinlik modelleri, ya da çok taşlı gelinlik modellerinden kaçmaya çalışın. daha çok diz altı veya mini gözü yormayacak tarzda gelinlik modelleri seçebileceğiniz gibi uzun gelinlik modellerinde de düz ya da biraz ışıltılı modellere yönelebilirsiniz. Duvak konusunda seçimlerinize pek karışmıyacağız. Zaten sade bir gelinlik giyeceğiniz için duvak konusunda her tür çeşitliliğe yönelebilirsiniz. şık bir mekan da yapılacak düğünler için önerimiz kesinlikle biraz hareket şart  olduğu için ya göğüsü kısmı taşlı gelinlikler, dantelli gelinlikler ya da tüllü gelinlikler seçilebilir ancak etek kısmında sadelik sağlanmalı ya da etek kısmında kabarık gelinlik modelleri, taşlarla ya da dantelle hareketlendirilmiş gelinlik modelleri tercih edilebileceği gibi yine şunu da belirtelim etek kısmı hareketli olduğu için göğüs kısmı sade olmalı özellikle düz straplez gelinlik modeller öncelikli tercihiniz olsun bizce. Gelelim üçüncü ihtimal düğün salonlarında düğün yapacak bayanlarımıza ki zaten büyük çoğunluk bu ihtimalin içinde. onlara tavsiyemiz hareklerini zora sokacak modellerden kaçmaları. Özellikle danslar, halaylar, çiftetelliler olsun rahat hareket edebilmeleri. etek kısmında balık etekli gelinlik modellerinden uzak durmanız ilk tavsiyemiz. Fazla dekolteli gelinlik modellerinden kaçmanız ikinci tavsiyemiz, duvağı fazla uzun gelinlik modellerinden kaçmanız üçüncü tavsiyemiz geriye kalan tüm seçenekler sizi gayet sade ve güzel göstereceği gibi rahatta ettirecektir.


Duvak konusuna gelince bu konuda pek şu olsun bu olsun denmesine gerek yok dantelli duvaklarda, tül duvaklara uzun duvaklarda kısa duvaklarda hepside bayanlarımızla bütünleştiğinde harika bir görüntü sağlayacaktır. Ancak kuaförünüze büyük bir görev düşüyor ki o da bu bütünlüğü bozmamak diyor 2014 gelinlik modelleri konusunda size yardımcı olabildiğimizi umuyor ve herkese mutluluklar diliyoruz.




















































































































































0 yorum:

Yorum Gönder

+