Kitty Chen 2014 Gelinlik Modelleri

2014 kitty chen gelinlik modelleri, kitty chen gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, gelinlik modelleri, uzun kuyruklu gelinlik, balık etek gelinlik,kabarık gelinlik

2014 yılına girmemizle ünlü tasarımcılar gelinlik tasarımlarını bir bir sergilemeye başladılar. Bunlardan biride Kitty Chen. 2014 Kitty Chen gelinlik koleksiyonuna göz attığınızda sizin de ilk göreceğiniz büyük bir emek harcandığı. Her gelin adayının şansı yaver giderse bir kere giyeceği gelinliği en kıymetli giysilerinden biri olarak çok emek harcanmış olmayı ve gerçekten en yakışanının bulunması gereken bir giyim harikası olmalı.

Arayacağınız her tarz gelinlik modellerine ulaşabileceğiniz Kitty Chen gelinlik modelleri gerçekten hangisini seçmekte sıkıntı yaşayacağınız güzellikte gelinliklere sahip. Balık etek, kabarık, salaş etek, uzun kuyruklu gelinliklerin dantel ve tüllerle ya da işlemelerle ve motiflerle çok farklı haller aldığı bu gelinlikler gerçekten seçim konusunda bayağı zamanınızı alacak türdenler. Sizlere tavsiyemiz seçim konusunda kesinlikle çevrenizden yardım almanız ve vücut portföyünüze göre elemelere giderek bir tercihte bulunmanız olacak aksi takdirde düğün gününe kadar hala gelinlik beğeniyor olabilirsiniz.























0 yorum:

Yorum Gönder

+