2014 Armani Abiye Elbise Modelleri



2014 Armani abiye elbise, 2014 abiye elbise, elbise, abiye, pilili elbise, kollu abiye elbise
2014 yılı için markaların tasarladığı abiye modellerinden Armani abiye modellerini merak eden bayanlarımızla yapacağımız bu paylaşımla meraklarını bir nebze de olsa gidermek istiyoruz. Ancak ilk olarak şunu söylemeliyim ki aradığınız abiye elbise Armani markasından çıkmazsa bu pek şaşırtıcı olmaz diyebilirim rahatlıkla. Çünkü elbiselerin kesimleri olsun renkler ve duruşu olsun çok kaliteli bir imaj çizmenize engel olabilir hatta modelimizin üstündeki görüntüsüne de bakarsak emanet gibi duran elbiseleri de gözden kaçırmanız mümkün olmayacak.

Kesimlerde ki hatalar basen ya da bel sıkıntısı olmayan bayanları gayet göbekli ve basenli göstereceği gibi davetlerde kesinlikle dikkat çekmek istemeyip tek başına takılan ve kendi köşesine çekilip dışardan partiyi izleyen biri karakterli elbise tasarımında aklınıza gelebileceğinden öte bir çizgi izlenmiş diyebiliriz. Tabi aramızda gerçekten dikkat çekmek istemeyen ya da farklı şeyleri kendine yakıştırmayan bayanlarımız ya da kırklı yaşlardaki bayanlarımızın daha çok tercih etmesini tavsiye edebileceğim elbiseler mevcut.
Genel olarak bel kısmına kadar oturan etek kısmında piliyle ya da bollaşmasıyla hareket kazanan elbiselerden biri olan bu elbise parlak kumaş ve puantiyenin biraraya gelmesiyle güzel bir bütünlük oluşturmuş olsa da etek boyunun elbise de abiyeden çok günlük bir elbise havası katmış ancak elbisenin parlak kumaşından ötürü günlük hayatta da kullanmanız biraz sıkıntı oluşturabilir.
Bu elbise nikah töreninde veya bir iş toplantısında ya da yine işe giderken tercih edilebilecek bir elbise. Abiye görüntüden sadeliği ve alışık olduğumuz günlük elbise kesimlerinden oluşması sonucunda  uzaklaştığı için böyle bir tavsiye de bulunuyoruz. Lacivert renk, yakadaki küçük düğme hareketliliği ve boyundan aşağı pilili bu elbise diz üstü etek ve uzun kol zıtlığıyla az olsun farklı bir tasarım olabilmeyi zorlamış diyebiliriz.


















0 yorum:

Yorum Gönder

+