Liu Jo 2014 Abiye Elbise Modelleri



2014 elbise modelleri, abiye elbise modelleri, 2014 abiye elbise, liu jo abiye elbise modelleri, liu jo elbise, siyah elbise, uzun elbise, dar elbise
Her zaman şık görünmeyi seven biz bayanlar farklı arayışlara girmeden de edemiyoruz. Aynı şeyler bizi artık sıkıyor veya kendimize yakıştırmamaya başlıyoruz bu monotonluğu. İşte bu monotonluğu bozabilecek tasarımlardan biri olan Liu Jo markası 2014 yılı için biz bayanları bu durumdan kurtarmayı başaracağa benziyor. Genel olarak salaş kesim elbiselerle gayet havalı görünüm kazandıracak bu abiye elbiselerden bahsetmek gerekirse


renk olarak bir çok seçeneğe sahip elbiselerden tabiki de tüm bayanların gözde rengi olan siyah elbiseyle örneklendirmeye başlayalım çalışmamızı. Genelde basen problemi olmayan bayanlar için oldukça zarif bir görünüm kazandıracak bu dar elbise şıklığınıza şıklık katabilir. Ayrıca yapacağınız saç modeline göre de ister düğünlerde ister şık bir davette rahatlıkla giyebileceğiniz bir elbise.

         
Kendine güvenen bayanlar için özellikle sırt detaylı bu pembe elbise bütün gözleri üzerinizde toplayacağı gibi yine sadeliğinizle oldukça hoş görüneceksiniz. Abartısız bir makyajla bile pırıl pırıl parlayabileceğiniz bu elbiseyi eminim gardıroplarınızda görmeye can atacaksınız. 



Uzun elbise giymeyi düşünmeyen bayanlarımız için bu diz üstü kiremit renk elbise de şifonun verdiği coşkuyla sizlerin gayet havalı, rahat ve şık bir görünüme imza atmanızı sağlayacak bir Liu jo tasarım elbisesidir. Ayrıca kemerin kattığı hareketliliği de görmezden gelmemenizi önemle rica ederiz.
















0 yorum:

Yorum Gönder

+