2014 Katespade Elbise Modelleri

2014 katespade elbise modelleri, elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, siyah elbise, dizaltı elbise, babet, elbise2014 katespade elbise modelleri, elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, siyah elbise, dizaltı elbise, babet, elbise                             2014 yılına girmemizle beraber giyim markaları yeni ürünlerini bizlerle buluşturmaya başladı. Pantolon giyinmeyi seven bayanların daha uzun zaman harcaması gereken kombinlerinin dışında elbise giymeyi tercih eden bayanların kombinlerinin daha kısa süreceğini düşünen bayanlarımıza tavsiye edebileceğimiz elbise modellerinden olan Katespade 2014 elbise tasarımları göze çok batmak istemeyen hanım hanım bir imaj çizmeyi tercih eden bayanlarımızın tercih edebileceği türden elbiseler tasarlamış.


Dediğimiz gibi elbiseleriyle babet kombinlerini seven veya topuklusu çok sivrilmeyen ayakkabılarla bütünleştirmeyi tercih eden bayanlarımızın daha çok seçeceği şıklar arasında buluşturacağı Katespade elbiseler bu siyah elbisede de göründüğü gibi topuklu ayakkabılarla pek kombinlenmeyecek bir elbise. Pililerle beyaz bir şerit ve fermuarla hareketlendirilmiş bu siyah elbise günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilecek türden bir özellik taşıyor.

Yine aynı şekilde siyah ve beyaz renklerin oluşturduğu kontrastla günlük hayatta tercih edilebilecek bu elbise de saçların toplanmasıyla ya da salınık bırakılmasıyla ve altına giyilecek babetle sizi özen gösterip çıkmış ama gayet şık olmuş bir görünüm kazandırmayı başaracak bir elbise olabilir.

Bu siyah beyaz şeritli elbisenin tek dezavantajı enine çizgiler olduğu için kilo problemi olan bayanların seçmemesi gereken bir elbise modeli olması. V yaka ve gğüsten hareketlendirilmiş bu elbise işe giden bayanlarımı için altına giyilecek stiletto bir ayakkabıyla gayet zarif bir izlenim oluşturacaktır. Genel olarak diz üstü ve dizaltı elbiseler üzerinde yoğunlaşan Katespade 2014 için her bayan hitap etmese de yine rahatına düşkün bayanların dikkatini çekeceğe benziyor.
                               




0 yorum:

Yorum Gönder

+