2014 Fabrika Abiye Elbise Modelleri



Fabrika 2014 abiye elbise modelleri, 2014 abiye elbise modelleri, fabrika elbise modelleri, fabrika abiye, abiye elbise, straplez abiye, tüllü abiye, siyah abiye, siyah elbise
2014 yılı için her marka yeni tasarımlarını alıcılarıyla buluştururken vitrinlerde cıvıl cıvıl bayanların ilgisiyle çok geçmeden kavuşarak hem ihtiyaçların giderilmesini hem de büyük bir tatminin sağlanmasını sağlıyor. Yeni bir yılın başlaması ayrıca yeni zel geceler, düğünler ve kokteylleride beraberinde getiriyor. İşte hal böyle olunca bayanların gardıraoplarına yeni abiye elbiseler girmek için sırada bekliyorlar.

Fabrika markası 2014 yılı için tasarladığı abiyelerde ve elbiselerde daha çok sadeliği tercih etmiş ancak her zaman grdüğümüz tarzda elbiselerden sıkılmış bayanlara tavsiyemiz çok farklı bir şey bulamayacakları için sadece sade,zarif ve şık bir görüntü tercih edecek bayanlarımıza bu ürünlerin hitap edebileceği olacaktır.

Daha çok tek renk üzerinde ısrarla duran Fabrika, siyahı baş kşeye koymuş. Tabi bayanların siyaha olan yoğun ilgisini düşünürsek çok da yanlış yapmış diyemeyiz. Günlük hayatta daha çok tercih edilebilecek bu elbise  topuklu ayakkabı ya da babetlerle sade bir görünüme devam edebilir. Ayrıca mini elbiselerden çekinen bayanlarımız için etek boyuda gayet ideal olacaktır.
Evet gelelim bu siyah elbiseye bence katıldığınız davette gerçekten tüm ilgiyi mıknatıs gibi üzerinize çekmeniz mümkün. Önü kısa arkası tüllü ve uzun bu elbise straplez gğüs kesimiyle ve parlak ve simli görüntüsüyle hareketlerini nerede sınırlandıracağını bilmiş gayet zarif, şık ve büyüleyici bir elbise. Sizce de öyle değil mi bayanlar...











0 yorum:

Yorum Gönder

+