2014 Etro Elbise Modelleri


2014 etro elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, elbise, diz altı elbise, desenli elbise
Farklılığı seven bayanlarımızın özellikle son dönemlerde her vitrinde benzer elbiseleri görmekten sıkıldığını ve artık yeni arayışlara girdiklerini düşünerek Etro markasının diğer markalardan farklı kesim ve çizgileriyle sundukları 2014 elbise tasarımları gerçekten bu sıkıntıyı çeken bayanlarımıza büyük bir rahatlık sağlayacak.

Tek renk elbise neredeyse hiç tasarlamayan Etro sunduğu elbiselerle tek renk elbiseyi unutturacak türden elbiselere imza atmış. Doğal olarak gardıroplarınıza da yeni bir hava katacak bu elbiseler gerçekten sıradan çizgileri yok edip yeni bir akım yaratacağa benziyor. Emin olun bu elbiselerle başta bütün bayanların daha sonra tabiki herkesin dikkatini çekip mağaza mağaza dolandıracağa benziyor.

Genel olarak diz altı etek kesimini tercih eden Etro markası bu elbisede olduğu gibi bazı tasarımlarında fakir kolu tercih ederek etek ve kol kesiminde farklı bir uyum sağlamış. Ayrıca ebru sanatından fırlamış desenlerle elbisenin sade havasına ayrı bir zerafet katılmış ve kemerle yapılan hareketlilikle hem iş hayatında hem davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir elbise olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Seçtiğimiz bu elbise de yine diz altı etek ve uzun kol kesimiyle hiç bir dekoltesi olmamasına rağmen geometrik desenleriyle yeterli hareketlerin sağlandığı ve genelde iş yaşamında kullanabileceğiniz şık ve sade bir elbise. Ayrıca resimdeki gibi yine geometrik kesim bir ayakkabı yerine güzel sade bir çizmeyle daha uygun bir kombin hazırlayabilirsiniz.
Siyah ve sarı rengin bir elbisede çok sık bulunmamasına rağmen Etro markası bu iki rengi birbiriyle kaynaştırarak sarı ve siyah algımızı değiştirmeyi başarmış. Özellikle göğüs kısmındaki boyuna çizgiler gayet hoş göründüğü gibi yine resimdeki ayakkabı dışında stiletto bir ayakkabıyla daha şık görünebilirsiniz.































0 yorum:

Yorum Gönder

+