Dolce Gabbana 2014 Elbise ve Abiye Modelleri



Genel olarak neredeyse tüm bayanlarımızın bildiği ve ürünlerini takip ettiği markalardan olan Dolce Gabbana 2014 yılı için hazırladığı koleksiyonda her bayana ayrı ayrı hitap etmeyi başaracak birbirinden sıradışı ürünleri bizlerle buluşturuyor. Dantel, şifon puantiyeli, 80'li yılların retro modelleri her şeye ulaşabilmeniz mümkün. Renk konusunda elbiselerinde sınır tanımazken abiye elbiselerinde siyah rengine ağırlık vermiş. Bunlar dışında günlük hayatta giyilebilecek elbiseleri yanında iş hayatı içinde ceket elbise kombinleriyle sıradan tasarımlardan ayrılmayı başarmış.

Ayrıca uzun abiye elbiselerde de tercih edilen siyah renk elbiselerin kesim ve tasarımlarının asaletine ek olarak asalet kattığını söyleyerek sizlere bahsettiğimiz elbise ve abiyelerin örneklerini sunuyoruz.
                                     
Sade görünümü her şeyden önce tutan bayanlarımız için bu dantel elbise bence gayet doğru bir seçim olabilir. V yaka, kolları bol ve kısa bırakılmış bu elbise etek boyununda ne mini ne uzun bir karakterden uzak orta boyutlarda tutulması seçilmesini kolaylaştıracağa benziyor. Bu elbiseyi saçları toplayıp bir kemerlede kısmen hareketlendirip kombinlediğinizde ayrı bir elbiseye dönüştürebilmeniz de mümkün olacaktır.
                                                 
Gelelim bu siyah pullu mini elbiseye... Boyun ve kollardan lastiklerle ve fırfırlarla hareketlendirilmiş bu elbise ayrıyetten parlak kumaşıyla ve tüllerle de biraz göz yorucu görünse de güzel bir topuz ve hafif bir makyajla ayakkabı veya çantayla patlatmadan çünkü yeterince hareketli davetlerde veya özel gecelerde rahatlıkla kullanılabilir bir abiye elbise diyebiliriz.
                                                 
Gördüğünüz üzere gözlerinizi alamayacağınız mükemmel bir kombin. 2014 yılı için parlak kumaşların ve dantelin moda olduğunu düşünürsek tam bu yılın trendlerine uygun gayet zarif ve şık bir kombinle kokteyllere veya davetlere giderken kullanabileceğiniz bu elbise modayı da takip ettiğinizin güzel bir sembolü olabilir.





























0 yorum:

Yorum Gönder

+