2014 Bgn Elbise Modelleri


                                       2014 bgn elbise modelleri, 2014 elbise, 2014 abiye, tüllü abiye, kısa elbise, uzun elbise
Bugün bir çok bayanın daha kullanışlı bulduğu giyim seçeneklerinin başında elbise gelir. Hem kombin kolaylığı sağlar hem de daha kısa zamanda şıklığa ulaşmanızı sağlar. 2014 yılına girdiğimiz şu günlerde giyim markaları da elbise modellerini piyasaya sunmaya başladı. Bunlardan biri de Bgn markası. Bgn markası iş hayatı, gündelik hayat aktiviteleri ve gece hayatı için her anlamda elbise modelleri üzerinde düşünüp bol seçenekli bir koleksiyon sunmuş.

Elbise boyu konusunda uzun ve kısa elbiseler olduğu gibi dekoltelerle hareketlenmiş sade elbiseler de var ve fazla göz yormak istemeyen bayanlarımızın tercih edebileceği güzellikteler.
Asimetrik kesim kahve tonlu bu elbise gizli kemer ayrıntısı ve uçuş uçuş şifonun birleşmesiyle görmeye çokta alışageldiğimiz modeller dışına çıkmayı başarmış. Mini etek kesimin tercih edildiği bu elbise şifonun üstüne dökülmesiyle çok daha hoş bir şekil çizmiş. Böyle bir elbiseyle bir nişana, kokteyle ya da havuz başı bir partiye katılabileceğiniz gibi saçları salmadığınız sürece gecenin en şıkı olma yolunda bir hayli başarı gösterebilirisiniz.
Günlük hayatta giyildiğinde biraz sıkıntı yaratacağını düşündüğüm bu elbise iş hayatı içinde aynı problemi yaratabilir. Ancak bir kır düğününde ya da havuz başı ya da büyük ve bol yeşilliği olan bir alanda yapılan kutlamalarda da gayet hoş görünebilir. Hatta sonbahar aylarında düğün yapacak bayanlarımıza bir tavsiye olsun hoş bir duvakla bu elbise gelinliğe bile dönüştürülebilir:)


















0 yorum:

Yorum Gönder

+