Mango 2014 Elbise Modelleri Yeni Sezon !!!

mango 2014 elbise modelleri, yeni sezon


Kış aylarının son demlerine yaklaştığımız şu günlerde, havalarında hafiften ısınmasıyla şöyle ince bir şeyler ile mevsimlik kıyafetlerimiz arasında bocalamaya başladık. Tam ortada kalmış kararsızlar için 2014 yılının ilkbahar ve yaz modası hakkında yazmak için en uygun zaman  bence. Bu yılın ilk tanıtımını her sene yaptığım gibi Mango 2014 elbise modelleri ile yapacağım.


Mango 2014 Günlük Elbise Modelleri
Mango 2014 Günlük Elbise Modelleri
Hepiniz eminim bu kış Mango mağazalarını gezip gerekli şeyler beğenip, bir çoğunu alıp, bir çoğunu sonra almak için planlayıp, bir çoğunu da pahalı fiyatından dolayı markaya küsüp yerine koymuşsunuzdur. Şimdi o beğendiğiniz elbiseleri unutun çünkü tüm hatırladığınız o güzel elbiselerin tümü kışa ve 2013 yılına aitti. Mango, 2014 ilkbahar yaz elbise modelleri ile tekrardan karşımızda. Yeni trendler, yeni renkler ve desenler mango 2014 elbise modellerinde en şık ve size en yakışacak halleri ile aklınızı çelmeye yetecek kadar güzel.

Mango'nun yeni sezona ait 2014 elbise modellerinde hızlı şehir yaşamına ve stresli iş yaşamına uygun çok şık ve alternatif elbise modellerini bulabilirsiniz. Hafif ve hareketli parçalarda rahatlığı ve hafifliği hissedeceksiniz. Hafif kumaşlardan şifon ve jarse mango elbiselerinde bolca kullanılmış. Esnek kesimler, hareketli detaylar, transparan parçalar günlük koşuşturmanızda, sokakta ve evde sizi çok rahat ettirecek şık elbiseler sunuyor. Günlük elbise modellerinde çok fazla alternatif mevcut. Desenli elbiseler, bol kesim elbiseler, Puantiyeli elbiseler, yaza özel, kolsuz elbiseler, plaja uygun mini elbise modelleri, gün içinde tercih edebileceğiniz mango elbiseleri. Özellikle grunge akımının bizlere armağan ettiği şirin salaş tavrı mango'nun günlük elbise modellerinde bulabilirsiniz. 

.....

mango 2014 gece elbiseleri
Mango 2014 Gece Elbiseleri
Mango 2014 gece elbiselerinde ise, siyah renk ön planda tutulmuş, bu elbiselerde  farklı yaka detayları ve narin detaylar kullanılmış. Derin olmayan yırtmaçlar elbiselere şirin bir hava katarken, drapeli modelleri, elbiselerde kullanılan fırfırlar, gece elbiselerinde hiç alışık olmadığımız keskin hatları yumuşatmaya yetmekte. Asimetrik kesim elbise modelleri arayanlar, gece elbisesi straplez olmalı diyenler çok farklı bir kaç modeli bu koleksiyonda bulacaklardır. Ben bu tarz elbiselerin daha eğlenceli gecelerde giyilmesinden yanayım açıkçası, eğlenceli partilerde Mango'nun gece elbiseleri doğru bir tercih olacaktır. Her sene olduğu gibi bu senede desenler elbiselerde ön planda özellikle ciddi bir mango severseniz, mango'nun akdeniz esintileri taşıyan desenli elbiselerinin kalbinizde ayrı bir yeri vardır mutlaka. Bu sene ise çiçekli böcekli elbiselerin dışında barok çizgileri taşıyan desenli elbiseleri de mango mağazalarında bulabilirsiniz. 



Lafı çok uzatmayı sevmem ama mango 2014 elbise modellerinde, rahatlık için, cepli elbiseler, şifon elbiseler, bol kesim elbiseler, gece için, fırfırlı elbiseler siyah elbiseler, renkli ve şık olmak için çiçek desenli elbiseler, barok desenli elbiseler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Keyifli alışverişler.





















0 yorum:

Yorum Gönder

+