Yaza Özel Zara 2014 Elbise Modelleri

zara, 2014 elbise modelleri, zara elbise, dekolte, tül, şifon, yazlık, gece elbisesi, 2014, abiye,


Zara markasının yaz koleksiyonları bilindik üzere, pastel renkler, şehirli kesimler ve etnik desenler ve çiçeklerden oluşuyor. 2014 elbise modelleri arasında benim için ayrı öneme sahip markanın elbiseleri dışında katalog çekimleri ve markanın yüzü olarak seçtiği mankenlerde hep ilgimi çekmiştir. Tarzını bu kadar göze sokan, çizgisini bu derece belli eden başka bir markayı ben maalesef bilmiyorum. Neyse Zara'nın yaza özel elbise koleksiyonunda ofis için, günlük giyim için ve gece için elbise modellerini bulabilirsiniz. Gece elbiselerinde, siyah ve beyaz renkler ve pastel renkli elbiseler bulunmakta. Siyah üzerine, gümüş renk işlemeler ve yaka detayları bu gece elbiselerini oldukça çekici bir forma dönüştürmekte. Günlük giyim ve ofis elbiselerinde ise, sarı elbiseler, kırmızı elbiselerin yer aldığı canlı ve parlak elbiseler zara mağazalarında sizleri bekliyor.

sarı kısa elbise


Günlük elbise modelleri arayanlar ise zaten Zara'nın desenli baskılı elbiselerinden mutlaka edinmiştir. Yine yumuşak renkler, hafif kumaşlar, hareketli parçalar zara 2014 günlük elbise modellerinde öne çıkan detaylar diyebilirim. Tüllü ve yarı transparan elbiseler hem yaz sıcağında hemde plaj ve tatilde giyinmek için ideal. Etek boyları genelde diz üstü ve kısa elbiseler çoğunlukta. Çoğu elbise modelinde örgülü sırt dekolteli, tül işlemeler bulunmakta. Pileli ve peplum elbise arayanlar üstte yer alan elbiseye benzer bir çok model bulabilirler. 

zebra desenli elbise


Baskı ve desenlerde hep uzak doğu esintilerinden bahsederdik, şimdi bu tarzın yanına afrika renklerini ve desenlerini de zara bizlere sunuyor. Özellikle zebra ve leopar desenli elbise arayanlar çok şık elbiseleri zara mağazalarında bulabilirler. 

sırt dekolteli elbise
Kısaca, sırt dekolteli elbise modelleri, tüllü elbiseler, transparan elbise modelleri, kısa elbise modelleri, yazlık elbise modelleri, desenli elbise modelleri arayanların ilk bakması gereken mağazaların başında zara yer almakta. Keyifli alışverişler.





baskılı sweet elbisedesenli elbise


bustiyer elbise, askılı elbise , siyah elbise


beyaz elbise, kayık yaka elbise, kısa elbise



çiçek desenli elbise, kısa elbiseçiçekli elbise, yazlık elbise


çiçekli elbise, kısa elbise, krem elbise






kırmızı elbise, kısa elbise, yarım kol elbiseyaka işlemeli elbise, beyaz elbise, kısa elbise


sünni deri elbise, parlak elbise, kısa elbise






zara gece elbisesi, siyah gece elbisesiboyun bağlamalı elbise, sırtı açık elbise siyah elbise, gece elbisesi




dantelli elbise




0 yorum:

Yorum Gönder

+