Tozlu Giyim

Günlüğü uzun zamandır beklenen devam filmi sinemalarda bugün ve bu taksitte, bizim favori adını taşıyan Brit bekliyor. Bridget babalık çıkmazlar yanıtlar arar ve annelik-kıza yardımı (şimdi dijital) günlüğü ins ve çıkışları gider iken, ders bizim albümlerimiz mükemmel bebek güzellik yuvarlama hediye bu yeni anne ya da herhangi bir diğer seyreder su birikintisi her şey için bir tutku.

Biz renkli saç yay seti, yeterince hassas Prince George kendisi onay damgası Alınan oluyor İngiltere'deki tabanlı marka, bebek saç yumuşak eşitlemek için tutturmak için önerebilir? Veya nasıl bir yeni anne gerekir neredeyse her şey tozlu için bir nokta vardır Anya Hindmarch en arsız bebek acil durum kiti hakkında? Ya da, Bridget tek gün bir saygı, yine şekerli bir dondurma tedavi-should özlem grev şeklinde bir banyo süngeri olarak. Ayrıca listemize tepesi Cambridge Düşesi Prensin yeni doğan kreş tasarım yardım Walton Street lüks iç tasarımı Mekke Dragons, en profesyonellerden bir el boyaması ahşap fırça olduğunu. Biz Bridget kraliyet dokunuş seviniriz bahse girebilirsiniz.

güzellik oyunculuk duygusu biz bir erteleme gördüm New York'ta, bu hafta gösterileri dışında aşikar oldu geçtiğimiz sezon en bu-me olan kolaylığı genel bir duygu ile eşleştirilmiş bireycilik kucaklıyorum. Komplike olmayan saç görünüyor her yerde: updos parmak taranmış Françoise Hardy-esque çörekler ve la Phil Oh favori Taylor Tomasi Hill'in imza yangın renkli pom-pom à bulanık topknots kadar bağlı, gevşek ve gelişigüzel tutuldu. On-the-go Aymeline Valade kaygan içine duş bulanmış ipliklerini çekerek, bir adım daha tozlu giyim ileri koyu tonlu ruh aldı gibi It kızlar, sportif stilleri (ve onların sabah rutinleri kapalı şüphesiz tıraş dakika).

Renk başka yaygın bir tema oldu: floresan ruj Elektrik şoku Manhattan boyunca bir gündüz gezintiye gül renkli tonları ile Wind Creatures onu neon kırmızı ağız eşleştirilmiş Sora Choi gibi parlak genç modeller için kolay bir seçim olduğunu tozlu ayakkabı kanıtladı. Ve işlemlere sarışın-ödünç bir toz prettiness dönen boya işleri-once-canlı pastel bile solma gökkuşağı.

Belki haftanın en büyük ruh artırılması eğilim olsa da, Yasmin Sewell yeni kırpılmış bobinler bir vurgulamak olan yerçekimine meydan okuyan spirallerin deniz oldu. Michael Kors Koleksiyonu'ndan DKNY için pistleri kıvırmak güç hareketi kucaklamak devam ettikçe, vahşi ve özgür kalmak için burada olduğunu, güzellik-bilge görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

+