Aliekspres

Arkadaşlar my alipay'a girdiğimde account diye bir yer çıkmıyor. Ekteki resimdeki gibi bir ekran geliyor önüme... Bu kartı silmem benim için çok önemli. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Telefon kabı aldım. Gelme süresi uzun sürmedi. Fakat geldiğinde resmen hayal kırıklığı yaşattı. Kap kırık ve çizik bir şekilde geldi. Asla önermiyorum.. merhaba . aliexpresten alisveris yaptm urun turkiyeye gelmis bundan sonrasini nerden takip edebilirim acaba ??


Bizdeki sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor sitelerinin sisteminde işleyen Çin alışveriş sitesidir. Satıcı ürünü gönderir alıcı onaylar arada gvenlik unsuru olarak Aliexpress vardır.
Malum Çin malları ucuz ama ülkemize girene kadar fiyatlar katlana katlana geliyor. Mağazanın bonusları değerlendirme aşaması 4 ve 6 ay arası değişiklik göstermektedir. Bonusların değerlendirme süreci ürüne göre değişmektedir. Kayıt işlemini ve email geldiyse hesabımızı aktif ettikten sonra adres eklemek için tekrar siteye sign in diyerek mail adresimiz ve şifremizle giriş yapalım. Sonra sağ üst köşede my aliexpress yazısına tıklayarak my aliexpress menüsüne gitmeliyiz.

Site İngilizce, eğer mümkünse İngilizce olarak kullanmanızı öneririm. Değilse,Dili Seçin /Language bölümünden Google translate aracılığıyla dili Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Aliexpress sitesinde ürün alırken dikkat edilmesi gereken üç husus üzerinde durmaktan ve sizlere bu uyarılarda bulunup doğru yolu gösterdiğimiz için çok mutluyuz. Bildiğiniz gibi alişveriş deyince hele de Çin pazarı denilince internet kullanıcılarının ilk aklına gelen site http://icerigir.com/aliexpress/ olan aliexpress dev bir marka halini almıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

+